Discussion Forums  >  Uncategorized

Replies: 13    Views: 425

javooooo
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 719
Reg: Jun 17, 2011
Sydney, Austral...
18,490
03/08/12 12:54 PM (7 years ago)

Android Errors with Menu

404 ERROR
 
PSMDanny
Apple Fan
Profile
Posts: 1166
Reg: Dec 09, 2011
Heerlen
21,940
like
03/08/12 01:18 PM (7 years ago)
Hi Javooooo,

Have a look at BT_fileManager.java and BT_screen_menuListSimpleAdvanced.java and change every 'com.sparrakortenandroid' to your app name. If you want to avoid this in the future you should make the changes to the same files on your server but change the name to com.buzzTouch If you do this, the next time you download the source-code it will automaticaly inserts the name of your app.

Best Regards,
Danny
 
PSMDanny
Apple Fan
Profile
Posts: 1166
Reg: Dec 09, 2011
Heerlen
21,940
like
03/08/12 01:24 PM (7 years ago)
Find the files in http://www.yourdomain.com/your_bt-server-install/files/plugins/bt_screen_menuSimpleAdvanced/source-android

After rechecking I guess there is no file 'BT_filemanager.java' so don't worry about it. Just check every file in the plugin for com.sparrakortenandroid and change it to your app name (or com.buzzTouch on the server edition).

Best Regards,
Danny
 
Fred@mySkylla com
Android Fan
Profile
Posts: 5259
Reg: Oct 03, 2011
location unknow...
62,560
like
03/08/12 01:38 PM (7 years ago)
Danny, MGoBlue has a nice app using your Advance Menu (List) Android plugin.

Is there additional changes we need.

Fred
 
PSMDanny
Apple Fan
Profile
Posts: 1166
Reg: Dec 09, 2011
Heerlen
21,940
like
03/08/12 01:34 PM (7 years ago)
Hi Fred,

I don't know if any other changes are needed 'cause I can't test android. The code for this menu was written by someone else (can't remember who and was not my contact). Only thing he forgot was to change com.sparrakortenandroid to com.buzzTouch

If you change this in your app or on server level I think it should work as expected.

Please try and let me know if it works for you.

Best Regards,
Danny
 
javooooo
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 719
Reg: Jun 17, 2011
Sydney, Austral...
18,490
like
03/08/12 11:46 PM (7 years ago)
404 ERROR
 
javooooo
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 719
Reg: Jun 17, 2011
Sydney, Austral...
18,490
like
03/09/12 12:02 AM (7 years ago)
404 ERROR
 
PSMDanny
Apple Fan
Profile
Posts: 1166
Reg: Dec 09, 2011
Heerlen
21,940
like
03/09/12 12:44 AM (7 years ago)
Hi Javoo,

Sorry I can't help you any further (no Android and can't remember the solution) You should try to get in touch MgoBlue -- maybe he can help you out.

Best Regards,
Danny
 
javooooo
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 719
Reg: Jun 17, 2011
Sydney, Austral...
18,490
like
03/09/12 12:49 AM (7 years ago)
404 ERROR
 
javooooo
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 719
Reg: Jun 17, 2011
Sydney, Austral...
18,490
like
03/09/12 04:50 AM (7 years ago)
404 ERROR
 
PSMDanny
Apple Fan
Profile
Posts: 1166
Reg: Dec 09, 2011
Heerlen
21,940
like
03/09/12 10:32 AM (7 years ago)
Hi Javoooo,

Sorry can't help you again. Don't know anyone else and the reason for downtime of the buzztouchmods site is an unknown reason to me. It's not my website and I only contributed the plugins and modifications. The server (or domain) is owned by david Shelechi. You can find him on this forum.

Hope you solve your problems fast and if there's a solution please post here.

Best Regards,
Danny
 
fuddes
Veteran developer
Profile
Posts: 29
Reg: Jan 09, 2012
Los Angeles
290
like
03/10/12 12:28 AM (7 years ago)
Does anyone have a copy of the BTM Advanced Menu plugin? Hopefully the site will be back up soon, but just in case, it'd be great to get a copy.
 
mrDavid
BTMods.com
Profile
Posts: 3936
Reg: May 21, 2011
San Diego, CA
51,910
like
04/14/12 12:11 PM (7 years ago)
Hi - server problems were solved a while ago. You can get the plugin here:

http://buzztouchmods.com/

Take care!

David
 
jawdoss
Android Fan
Profile
Posts: 359
Reg: Jun 10, 2012
Gold Coast, Que...
9,090
like
06/11/12 12:36 AM (7 years ago)
I'm having a problem with my app too. When i run it through the android emulator it loads up at a side page/screen. It doesn't start up at my desired home page. how do i fix this or set a certain page to be the 'home page'?
 

Login + Screen Name Required to Post

pointerLogin to participate so you can start earning points. Once you're logged in (and have a screen name entered in your profile), you can subscribe to topics, follow users, and start learning how to make apps like the pros.