Discussion Forums  >  Capturing Images, Uploading Data

Replies: 9    Views: 153

Zarqa
Aspiring developer
Profile
Posts: 51
Reg: Feb 06, 2013
Lisbon, Portuga...
6,610
Fourm StarFourm Star
03/16/13 12:03 AM (9 years ago)

black screen when uploading video to control panel

Hi all I am using a self hosted version of buzztouch and when i am uploading a video on the control panel i get a black screen and the file stops uploading, any ideas of what is the problem? thanks
 
Jake Chasan
Veteran developer
Profile
Posts: 1685
Reg: May 13, 2011
location unknow...
29,650
Fourm StarFourm StarFourm Star
like
03/17/13 07:32 AM (9 years ago)
How large is the file you are uploading? Sometimes the files are too large to upload to your control panel. Who are you hosting with (GoDaddy, Host Gator, Blue Host...)? Jake
 
Zarqa
Aspiring developer
Profile
Posts: 51
Reg: Feb 06, 2013
Lisbon, Portuga...
6,610
Fourm StarFourm Star
like
03/17/13 01:55 PM (9 years ago)
Hi Jake I am hosting with AppCode 2.0 and the file is around 74MB, is this too large? thank you zarqa
 
Jake Chasan
Veteran developer
Profile
Posts: 1685
Reg: May 13, 2011
location unknow...
29,650
Fourm StarFourm StarFourm Star
like
03/17/13 04:45 PM (9 years ago)
Do you have a screenshot? Jake
 
Zarqa
Aspiring developer
Profile
Posts: 51
Reg: Feb 06, 2013
Lisbon, Portuga...
6,610
Fourm StarFourm Star
like
03/18/13 01:45 AM (9 years ago)
 
Jake Chasan
Veteran developer
Profile
Posts: 1685
Reg: May 13, 2011
location unknow...
29,650
Fourm StarFourm StarFourm Star
like
03/18/13 04:07 PM (9 years ago)
Can you right click on the black screen and click "View Frame". What is the URL of the frame? Is it about:blank? Jake
 
Zarqa
Aspiring developer
Profile
Posts: 51
Reg: Feb 06, 2013
Lisbon, Portuga...
6,610
Fourm StarFourm Star
like
03/19/13 12:03 AM (9 years ago)
i right clicked on screen and the view frame source gave me this url : view-source:http://builder.theappcode.com/bt_v15/bt_app/bt_pickerFile.php do you think this is a technical problem with the appcode builder ? Zarqa
 
Zarqa
Aspiring developer
Profile
Posts: 51
Reg: Feb 06, 2013
Lisbon, Portuga...
6,610
Fourm StarFourm Star
like
03/20/13 03:18 PM (9 years ago)
Hi jake , dont know if you are still there but i still get this problem...though i started all over and i got a different url when right clicking on the black screen and choosing the view frame . i get a bunch of code but i do not understand how to read it and fix the issue...could you please help? view-source:http://builder.theappcode.com/files/plugins/at53_video_player/?appGuid=EAD3F033500FCFD537DA433B3&BT_itemId=10265D5BB191E1811167CE4&searchInput=search...&appGuid=EAD3F033500FCFD537DA433B3&sortColumn=I.modifiedUTC&sortUpDown=DESC&currentPage=1&viewStyle=gridView&searchPluginTypeUniqueId= zarqa
 
Jake Chasan
Veteran developer
Profile
Posts: 1685
Reg: May 13, 2011
location unknow...
29,650
Fourm StarFourm StarFourm Star
like
03/20/13 07:06 PM (9 years ago)
Have you tried loading this through FTP? Jake
 
Zarqa
Aspiring developer
Profile
Posts: 51
Reg: Feb 06, 2013
Lisbon, Portuga...
6,610
Fourm StarFourm Star
like
03/21/13 02:38 AM (9 years ago)
ok i will check this option. i am still a newbie to all this ...so will study how to do this will let you know how it goes if it is ok for you thank you zarqa
 

Login + Screen Name Required to Post

pointerLogin to participate so you can start earning points. Once you're logged in (and have a screen name entered in your profile), you can subscribe to topics, follow users, and start learning how to make apps like the pros.