Discussion Forums  >  Plugins, Customizing, Source Code

Replies: 5    Views: 73

Uelsimon
Lost but trying
Profile
Posts: 272
Reg: Mar 25, 2012
NYC
4,470
04/10/14 03:25 PM (9 years ago)

Plugins with iTunes Store inApp - crashing

Hey Guys, For all of the devs with plugins that bring up listings from the iTunes store directly within the app got 2 questions for you? 1) does your plugin crash when doing the following: a) pull up list of developer apps (try my id: 622413520 ) b) tap an app to view the detail page (instead of tapping to download immediately) c) app freezes, with no detail page appearing? Is there a way to fix this? Can you reproduce this error? or is it just me? 2) is there a way to programmatically add affiliate id information in this process? thanks I'd like to use the plugin for a list of my app, but not too excited about it locking up the app in the process. will have to resort to returning to open via url in that case. hopefully this is an easy solve. €
 
Niraj Shah
buzztouch Evangelist
Profile
Posts: 2942
Reg: Jul 11, 2012
Cerritos
37,920
like
04/10/14 10:26 PM (9 years ago)
Who wrote the plugin? If it was Jake, then his apps will surely be using the plugin. Try to download one of his apps. https://www.buzztouch.com/Jake%20Chasan
 
Uelsimon
Lost but trying
Profile
Posts: 272
Reg: Mar 25, 2012
NYC
4,470
like
04/10/14 10:31 PM (9 years ago)
I've seen it in probably all of em. Mosaic, SR iTunes, App & iTunes. It's like they can load an individual screen without a problem, but once you go form a list to try and then select an individual app screen... then i get the crash...like it does know how to access an individual app page from an app list.
 
FromtheNE
Aspiring developer
Profile
Posts: 47
Reg: Sep 02, 2012
MA
3,220
like
04/11/14 06:38 PM (9 years ago)
Uelsimon: Yep I have the same issue. I can load the list of apps from the plugin but locks up when one is selected. Didn't even notice until I tested after reading this. Hopefully there is a fix...
 
trouty
I hate code!
Profile
Posts: 338
Reg: Mar 26, 2013
London Outskirt...
4,830
like
04/23/14 04:21 AM (9 years ago)
is this on device or in simulator? On simulator i get this issue. On device, it tells me that xyz isnt available on the UK itunes store and that i need to switch to the US itunes store instead.
 
Uelsimon
Lost but trying
Profile
Posts: 272
Reg: Mar 25, 2012
NYC
4,470
like
04/23/14 06:45 AM (9 years ago)
on device.
 

Login + Screen Name Required to Post

pointerLogin to participate so you can start earning points. Once you're logged in (and have a screen name entered in your profile), you can subscribe to topics, follow users, and start learning how to make apps like the pros.